Jeg tilbyder

Med uddannelse i Brand Design med speciale i grafisk design og visuel kommunikation, samt bred erfaring fra iværksætterbranchen, har jeg en solid indsigt i, hvilke palette af elementer der skal til, når dit brand til at shine - skriftligt som mundligt, online som offline. 

Jeg tilbyder som udgangspunkt grafisk design til dig og din virksomhed - hvad enten du har et personligt brand eller en lille virksomhed - ofte med udgangspunkt i det materiale, du allerede råder over og det univers, du allerede har skabt om dit brand.

Det samme gælder, når jeg forfatter en tekst til dit website eller din flyer, i et let og flydende sprog, der møder læseren i øjenhøjde. 

Har du i højere grad behov for at skabe dit brand og fintune dets image, kan jeg hjælpe dig med at skabe en visuel identiet, som du nemt kan implementere i dit daglige kommunikationsarbejde og rejsen mod dine mål - på tværs af platforme. 

 

nick-adams-516946-unsplash_web.jpg

Visuel identitet

Er du nyopstartet - eller er din virksomhed vokset? Så har du måske brug for at få udviklet en designguide - eller en ny, fuld visuel identitet: Grafiske elementer, logo i diverse variationer, signaturfarver, skrifttyper og kommunikative billedstil. Mit speciale er startups og personlige brands.

Skærmbillede 2018-02-21 kl. 23.07.41.png

Grafisk design

Fra design af logoer til opsætning af visitkort, e-bøger og storformatsprint til messestande: Med udgangspunkt i dit univers designer jeg al slags grafik til print og web, fx din hjemmeside eller sociale medier. Jeg varetager gerne den direkte kontakt til trykkeri og koordinering med evt. fotograf. 

sandra-engen-nordkyst-grafisk-sundsparring_tekst.jpg

Tekstforfatning

Har du brug for at formulere dig, så læseren føler sig mødt og inddraget i dit univers? Mit speciale er copywriting til websider og jeg tager gerne højde for SEO i dine tekster. Jeg har ydermere erfaring med blogging, pressemeddelelser, B2B-information/guides og intern kommunikation.